خریدار ضایعات سرب و روی شما از درب منزل توسط کارشناسان قابل اعتماد دپوچی.
برای فروش ضایعات سرب و روی خود با شمارههای 66479108 – 28423641 - 09227820862 تماس بگیرید.
هم اکنون سفارش خود را ثبت کنید.
عدد ۱ را به شماره ۱۰۰۰۵۰۹۵ ارسال نمایید.
فلز سرب و ضایعات سرب کاربرد زیادی در صنایع مختلف مانند کالاهای الکتریکی، حمل و نقل، ساختمان و غیره دارد.این فلز سمی و مضر است همچنین باعث بیماریهای خونی و مغزی میشود. فلز سرب بسیار نرم و منعطف است و سطح براقی دارد.
فلز سرب به رنگ سفید مایل به آبی است و هنگامی که در تماس با هوا قرار گیرد به رنگ خاکستری تیره تغییر رنگ میدهد. این فلز در برابر پوسیدگی مقاوم است به همین خاطر برای نگه داری مایعاتی که باعث فرسایش میشوند، به کار میرود.
سرب محلی از طبیعیت به دست میآید. امروزه در بیشتر کانیها مانند روی، نقره و بیشتر مس ، سرب یافت میشود که باید از این مواد جدا شود.
در صنایع متفاوتی فلز سرب به کار گرفته میشود. بعد از آهن، آلومینیوم، روی و مس این فلز بیشتر به کار برده میشود.
در کالاهای الکتریکی برای ساخت باتری و انواع کابل الکتریکی از فلز سرب استفاده میشود. این فلز در ابزار و وسایل ساختمانی لوله یا صفحه، سقف، وسایل تزئینی، پنجره، لحیم و غیره به کار برده میشود.
در حمل و نقل هم از فلز سرب استفاده میشود. برای ساخت باتری وسایل نقلیه از فلز سرب استفاده میکنند. یکی از مهمترین کاربرد فلز سرب که روز به روز توسعه مییابد، تولید باتریهای اسید- سرب است. با افزایش تولید خودرو، درخواست برای ساخت این باتری نیز بیشتر میشود.
در تولید و ساخت شیشه CTR ، سرامیک، رنگها (بیش از 40 سال است که در آمریکا و از دهه 60 تا دهه 80 در انگلیس ممنوع شده است) شیشه سربدار، لولههای سربی (از دهه نود در آمریکا استفاده این لولهها برای آب آشامیدنی ممنوع شده است) از فلز سرب مورد استفاده قرار میگیرد.
در بنزین به صورت تترا متیل سرب و تترا تیل برای کم شدن صدای موتور به کار میرود. فروش بنزین سربدار در اروپا و آمریکا ممنوع شده است.
برای فروش ضایعات سرب و روی خود میتوانید با کارشناسان قابل اعتماد دپوچی با شمارههای 66479108 – 28423641 تماس بگیرید.
یا عدد ۱ را به شماره ۱۰۰۰۵۰۹۵ ارسال نمایید.
ضایعات سرب به 2 گروه ضایعات جدید و قدیم دسته بندی میشوند. ضایعات قدیمی را باتری سرب – اسید، لوله و صفحه سربی و کابل سربی تشکیل میدهند. بقیه کاربرهای فلز سرب یا پراکنده هستند یا نسبت به دیگر فلزها کمتر استفاده میشود.
ضایعات سرب شامل باطلههای اسیدی هم میشود همچنین وزنههای سربی، کابلهای مسی با روکش سرب، ترکیبات سرب نرم و سخت، ضایعات سرب نرم از ضایعات سرب هستند.
محصولات جانبی که جزئی از ضایعات سرب محسوب میشوند که شامل گرد و غبار و لج و دوغاب حاصل پسماند کارخانهها یا خاک آلوده شده با سرب میشود.
بیشترین مصرف سرب در باتری سازی است، به خصوص باتریهایی که برای روشنایی، سوختن و راهاندازی در خودروهای اختصاص یافته که عمری بین 2 تا 5 سال دارند، به کار میرود.
ضایعات باتری در بیشتر کشورها 70 تا 80 درصد ضایعات سرب را تشکیل میدهند.
نسبت به دیگر ضایعات فلزی، بازیافت ضایعات سرب بیشتر توسعه یافته است. به دلیل اینکه سیستم جمع آوری ضایعات بازدهی خوبی داشته و اعمال فشار از سازمانهای محیط زیستی بی تاثیر نبوده است. دلیل دیگری که میتواند داشته باشد این است که خواص فنی خاص سرب و الگوهای تقاضا مرتبط است.
بازیافت سرب بیشتر از تولید سرب از منبع پیشرفت کرده است. بازیافت ضایعات سرب سه مرحله دارد. مرحله اول آماده سازی ضایعات است که شکستن و اوراق کردن است. مرحله دوم ذوب کردن ضایعات است که در کوره مشی و کوره تششعی انجام میشود. در آخر بعد ذوب شمش سرب بدست میآید.
در صنعت و فناوری جدید دو مرحله ابتدایی را در یک مرحله انجام میدهند مانند فرآیند ایساسملت که در مرحله سوم تصفیه از طرق پیرومتالورژی صورت میگیرد. در این مرحله دیگهای نصفیه با اضافه کردن عوامل متفاوت، به طور انتخابی عیار شمش افزایش مییابد.
در آخر سرب خام و نرم یا آلیاژش شده بدست میآید. انرژی لازم برای بازیافت سرب خیلی کمتر از انرژی برای استخراج این فلز است. در نتیجه سوخت فسیلی کمتر مصرف میشود و محیط زیست کمتر آسیب میبیند و آلوده میشود. از نظر اقتصادی بازیافت ضایعات سرب به صرفه است.
سرب یکی از فلزاتی است که بیشترین بازیافت را در دنیا دارد. مهمترین کاربرد سرب، باتریهای سربی است و احتمالا بخش عمدهایی از ضایعات و بازیافت سرب را تشکیل میدهد. بازیافت سرب کمک بزرگی به محیط زیست و اقتصاد میکند.
برای فروش ضایعات سربی خود میتوانید با کارشناسان قابل اعتماد دپوچی با شمارههای 66479108 – 28423641 تماس بگیرید.
یا عدد ۱ را به شماره ۱۰۰۰۵۰۹۵ ارسال نمایید.
هم اکنون به ما (تیم قابل اعتماد دپوچی) بپیوندید
بیایید همین الان گامی در جهت زیباتر کردن محیط زندگی و محیط زیست خود برداریم.
برای این مطلب تا کنون نظری به ثبت نرسیده است